Klachtenregeling – Gezondheidscentrum Medisena – ’s-Gravenhage
Gezondheidscentrum Medisena
Varkenmarkt 19 2512 GR
’s-Gravenhage

Klachtenregeling

Heeft u een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Maak hiervoor bij voorkeur een afspraak bij een van de huisartsen.

Vindt u dit lastig? Dan kunt u gebruik maken van het onderstaande klachtenformulier. Na ontvangst van uw klacht nemen we uw klacht in behandeling. Wij zullen telefonisch of via een persoonlijke afspraak reageren op uw klacht.

Het heeft onze voorkeur om met u in gesprek te gaan om te kijken of we er samen uit kunnen komen.

Onafhankelijke klachtenfunctionaris
Komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van stichting DOKh. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 072 05208325.

Contactgegevens stichting DOKh:
072-520 83 25 (Geschillen en klachtenregeling)
klachtenengeschillen@dokh.nl

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord