Huisartsenzorg – Gezondheidscentrum Medisena – ’s-Gravenhage
Varkenmarkt 19 2512 GR ’s-Gravenhage Tel:070 345 07 09 (voor SPOED toets 1) 070 364 68 45

Huisartsenzorg

Spreekuur Huisartsen

De huisartsen werken allen volgens afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u dagelijks tussen 08:00-11:00uur bellen. Voor iedere consult wordt 10minuten gereserveerd. Indien u meer klachten heeft en/of verwacht meer tijd nodig te hebben, maakt u dan een dubbele afspraak.

Werkdagen huisartsen:

Dr. S. Özgen-Tiren maandag, dinsdag en vrijdag
Dr. J. de Vos maandag en dinsdag
Dr. M. Blasius woensdag, donderdag en vrijdag

Een consult bij uw huisarts is alleen mogelijk op afspraak en duurt gemiddeld 10 minuten. Als u meerdere vragen heeft of met meerdere personen komt, heeft u waarschijnlijk meer tijd nodig. Wij verzoeken u dit bij de assistente aan te geven zodat wij u optimaal kunnen helpen.

Een telefonisch consult met uw huisarts is bedoeld voor een korte vraag of om een uitslag op te vragen. Voor een telefonisch consult aan te vragen kunt u bellen in de ochtend tussen 8:00 uur en 11:00 uur.

Soms is het moeilijk uw gezondheidstoestand telefonisch te beoordelen en kan de huisarts alsnog beslissen om u op het spreekuur te laten komen zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

Onze praktijk is een gecertificeerd opleidingspraktijk voor zowel co-assistenten, verpleegkundig specialisten en praktijkassistenten. Dat betekent dat onze huisartsen en assistentes aanvullend zijn opgeleid om zowel co-assistenten, verpleegkundig specialisten, als praktijkassistenten in opleiding te begeleiden. Als u graag uw eigen huisarts wilt spreken, verzoeken wij u vriendelijk om dit bij het maken va de afspraak aan te geven.

Avond en weekendzorg:

Wanneer de praktijk gesloten is kunt u voor dringende zorg contact opnemen met de huisartsenpost (SMASH).

U kunt bij SMASH terecht met spoedeisende klachten. Dit zijn klachten waarmee u niet kunt wachten tot het volgende spreekuur van uw huisarts. U kunt ook bellen als u niet zeker weet of u met uw klacht tot de volgende werkdag kunt wachten.

De praktijkassistente

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhaalrecepten. De assistente kan bij veel voorkomende problematiek zoals koorts, keelpijn of diarree zelfstandig medisch advies geven.

Avond en weekendzorg:
De praktijkassistente heeft ook haar eigen spreekuur. Hiervoor kunt u een afspraak maken. Wanneer de praktijk gesloten is kunt u voor dringende zorg contact opnemen met de huisartsenpost (SMASH).
U kunt bij haar terecht voor o.a.:

 • Bloeddrukmeting
 • 24-uurs bloeddrukmeting
 • Verrichten van ECG
 • Wondverzorging
 • Uitstrijkjes
 • Wrat aanstippen
 • Urine onderzoek
 • Zwangerschapstest
 • Oren uitspuiten
 • Hechtingen verwijderen
 • Injecties