Apotheek Servicepunt – Gezondheidscentrum Medisena – ’s-Gravenhage
Gezondheidscentrum Medisena
Varkenmarkt 19 2512 GR
’s-Gravenhage

Apotheek Servicepunt

Het Apotheek Service Punt is een onderdeel van Apotheek Calandria in Den Haag.

Het servicepunt heeft geen eigen voorraad receptgeneesmiddelen. De geneesmiddelen die uw huisarts of specialist voorschrijft, worden daarom centraal voor u klaargemaakt in onze vestiging aan de Calandstraat 340. Wij zorgen dan dat uw bestelling zo snel als nodig is voor u klaar ligt bij het Apotheek Service Punt aan de Verkenmarkt 19, of bij u thuis wordt bezorgd. U ontvangt een bericht via SMS, als de medicatie voor u klaar ligt.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08.30 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur

Herhaalservice
Gebruikt u meerdere geneesmiddelen, chronische medicatie? Dan kunt u zich aanmelden voor onze herhaalservice.

De herhaalservice is er voor uw gemak. U krijgt een bericht (per mail, sms of telefoon) op het moment dat uw medicijnen voor u klaarstaan. Het geeft een beter overzicht op uw medicijngebruik. Als u wilt kunt u er een innameschema bij ontvangen. U kunt bij ons aangeven of u gebruikt wilt maken van onze herhaalservice.

Medicijnrol
Voor levering van een medicatierol is vooraf akkoord van uw huisarts nodig. Neemt u verschillende combinaties medicijnen op verschillende tijden en dagen? Geen probleem. Met behulp van het medicatierolsysteem kunt u altijd op tijd de juiste medicijnen innemen. U kunt dit geheel zelfstandig doen. Alle informatie staat op de zakjes.

De combinaties medicijnen worden hygiënisch per inname-datum en tijd verpakt. De tijd, datum en het type medicijn staat vermeld op de zakjes. Deze zakjes zitten aan elkaar verbonden op datum en tijd gesorteerd. U kunt de zakjes op volgorde afscheuren en de juiste medicijnen op de juiste tijd innemen. Simpeler kan niet.

Via uw huisarts kunt u de medicatierol aanvragen. Heeft u vragen over de rol dan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Veelgestelde vragen
Voor veelgestelde vragen verwijzen wij u graag door naar de website van apotheek.nl.

Inschrijving
Via het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven bij Apotheek Service Punt Calandria. Vermeld bij ‘medische gegevens’ dat het gaat om ‘Apotheek Service Punt Calandria’.

Door het invullen van onderstaande gegevens kunnen we voor u een persoonlijk dossier bijhouden. U maakt op deze manier optimaal gebruik van de service van uw apotheek. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Graag tot ziens bij Apotheek Service Punt Calandria,

Mevr.Z. Karwar, Apotheker
Apotheek Servicepunt Calandria

Varkenmarkt 19
2512 GR Den Haag
T: 070 – 720 09 79
E: aspcalandria@ezorg.nl