Zomerperiode – Gezondheidscentrum Medisena – ’s-Gravenhage
Gezondheidscentrum Medisena
Varkenmarkt 19 2512 GR
’s-Gravenhage

Zomerperiode

Zomerperiode
In deze zomerperiode hebben we vanwege vakantie van huisartsen en medewerkers, helaas te maken met onderbezetting. Ook merken we dat het vaak druk is aan de telefoon en dat spreekuren snel volgepland zijn. Daarom kan het zijn dat u langer moet wachten aan de telefoon dan u van ons gewend bent. Ook kan het zo zijn dat het langer duurt voordat er een afspraak op het spreekuur ingepland kan worden.

Wanneer er sprake is van een spoedeisende situatie is belt u 070-3450709 (optie 1). Indien er sprake is van een levensbedreigende situatie, belt u 112.

’s Avonds, ‘s nachts en in het weekend kunt u, zoals gebruikelijk, in spoedeisende situaties contact opnemen met de huisartsenpost HADOKS, tel. 070-3469669.

Verder willen wij u wijzen op de mogelijkheid van het gebruik van het patiënten portaal Uwzorgonline.  Via dit portaal kunt u online een afspraak maken of een vraag stellen (e-consult). Daarnaast kunt u via dit patiënten portaal uw lab uitslagen inzien of herhaalmedicatie aanvragen.

Ook kunt u informatie opzoeken over uw gezondheidsklachten en wat u hieraan zelf alvast kunt doen op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl.